Final de sezon în Cupa Mondială de schi alpin! Cine sunt învingătorii ultimei competiții



Final de sezon în Cupa Mondială de schi alpin! Viktoria Rebensburg a câştigat ultima competiţie a sezonului după ce s-a impus în proba de slalom uriaş de la Saint Moritz, Elveţia. În concursul masculin de  slalom a triumfat Andre Myhrer

Germanca Viktoria Rebensburg a câștigat ultima etapă a sezonului în Cupa Mondială de schi alpin, proba slalom uriaș. În competiţia de la Saint Moritz, Elveția , podiumul probei a fost completat de Tania Barioz din Franța și de Lara Gut din Elveția.

Austriaca Eva-Maria Brem, ocupanta locului patru în această cursă, a cucerit Micul Glob de Cristal al acestei probe. În clasamentul sezonului la slalom uriaș, Brem a devansat-o pe Rebensburg cu doar două puncte.

Lara Gut a cucerit în acest sezon Marele Glob de Cristal, având aproape 300 de puncte în plus față de a doua clasată, americanca Lindsey Vonn.

Suedezul Andre Myhrer s-a impus în cursa masculină de slalom de la Saint Moritz în ultima etapă a sezonului 2015-16. Scandinavul în vârstă de 33 de ani a obținut a șaptea victorie a carierei, însă prima din noiembrie 2012 încoace.

Austriacul Marcel Hirscher, câștigătorul Marelui Glob de Cristal în acest sezon, a ocupat poziția a doua în slalomul din stațiunea elvețiană, iar norvegianul Sebastian Foss-Solevaag a completat podiumul.

În clasamentul general al sezonului, Hirscher a terminat cu 1.795 de puncte, fiind urmat de Kristoffersen şi de francezul Alexis Pinturault.

Hirscher are 27 de ani și a câștigat pentru al cincilea sezon consecutiv Marele Glob de Cristal.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑