Valentino Rossi, la a doua victorie a sezonului în Moto GP, după ce a recuperat eroic. Marquez a căzut!



 

**VIDEO** Valentino Rossi, la a doua victorie a sezonului în Moto GP, după ce a recuperat eroic. Marquez a căzut!

Valentino Rossi a câștigat etapa Moto GP din Argentina și a rămas liderul clasamentului general. ÎN DIRECT la Digi Sport, "Doctorul" a reușit o cursă de recuperare greu de anticipat.

Plecat de pe locul al 8-lea al grilei, cu un pneu extra-hard, Rossi (36 de ani) a rulat în primele tururi în spatele lui Danilo Petrucci și Jorge Lorenzo. Italianul a așteptat câteva minute bune ca pneul spate să ajungă la temperatura optimă, după care a început să topescă secundele dintre el și liderul Marc Marquez.

În ultimele trei tururi, veteranul de 36 de ani l-a prins din urmă pe campionul mondial, dar pe una dintre perioadele de frânare cei doi s-au atins de nu mai puțin de două ori. Marquez a căzut de pe motocicletă și nu a punctat pe pista argentiniană, iar veteranul Rossi a continuat și a obținut cea de-a 84-a victorie din carieră la Moto GP.

Andrea Dovizioso a sosit al doilea și a devenit singurul pilot Ducati din istorie cu trei clasări consecutive în top în primele etape din sezon. Cal Crutchlow l-a depășit în ultimul viraj pe Andrea Iannone și a urcat în premieră pe podium cu noua sa echipă Honda LCR.

La Moto 2, victoria i-a revenit francezului Johann Zarco, aflat la primul succes din 2015. Liderul clasamentului general la Moto 3, Danny Kent, a devenit primul pilot britanic cu două victorii consecutive, din 1971 încoace, după ce a câștigat cursa din Argentina.

></p><p><img src=PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑