La primul meci fără mască, Rusescu s-a lovit iar! Verdict dur: fractură de os zigomatic şi de maxilar



 

**VIDEO** La primul meci fără mască, Rusescu s-a lovit iar! Verdict dur: fractură de os zigomatic şi de maxilar

Raul Rusescu a suferit, în timpul partidei cu Oţelul Galaţi (1-2), o fractură de os zigomatic şi de maxilar, informează Steaua pe pagina oficială de Facebook.

Rusescu s-a lovit cap în cap cu Miron de la Oţelul în minutul 89 al partidei, după un duel aproape de centrul terenului. Atacantul Stelei a renunţat total în acest meci, pentru prima dată, la masca pe care o purta după accidentarea din toamnă, de la Târgu Mureş, când a suferit o fractură a aceluiaşi os zigomatic.

Atacantul a continuat meciul până la sfârşit, apoi a fost supus unei investigaţii cu computerul tomograf pentru a se stabili cu exactitate gravitatea accidentării.

Raul Rusescu a fost lovit cu cotul în figură de Gabriel Mureşan în minutul 29 al partidei cu AS Târgu Mureş, din 26 octombrie 2014, arbitrul Istvan Kovacs dictând fault şi sancţionându-l pe jucătorul gazdelor doar cu un cartonaş galben. Stelistul a fost operat şi a revenit pe teren la 1 decembrie, purtând o mască de protecţie.

VIDEO Momentul accidentării lui Rusescu:

Tot în partida de duminică, fundaşul stelist Paul Papp a suferit o fractură la maxilar, după un contact avut tot cu Miron. Papp, care a evoluat până în minutul 78, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă, unde a fost supus unor investigaţii în urma cărora s-a constatat că are fractură de maxilar.

Comunicatul Stelei:

Papp şi Rusescu, fractură de maxilar!

FC Steaua Bucureşti anunţă că jucătorii Paul Papp şi Raul Rusescu au suferit accidentări grave în partida cu Oţelul Galaţi, în urma cărora au fost spitalizaţi.

Paul Papp a suferit o fractură de maxilar şi a fost transportat la spital când partida era încă în desfăşurare, în timp ce Raul Rusescu s-a deplasat la spital după joc şi a fost diagnosticat cu fractură de maxilar şi de os zigomatic.

Cei doi vor fi consultaţi, în cursul dimineţii de luni, de către Dr. Liliana Moraru, Şeful Clinicii de Chirurgie Orală şi Maxilo-Faciala a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar "Carol Davila" şi se va stabili metoda optimă de tratament pentru afecţiunile acestora.

Trebuie precizat faptul că Raul Rusescu nu a purtat masca de protecţie la acest joc după ce a primit acceptul Doamnei Moraru, în urma unui consult efectuat vineri dimineaţa.

FC STEAUA BUCUREŞTI

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑