Ghinion pentru Eric! Brazilianul s-a accidentat la trei minute după ce a intrat



 

**VIDEO** Ghinion pentru Eric! Brazilianul s-a accidentat la trei minute după ce a intrat

VIDEO Steaua - Pandurii 3-0. Pe final de meci, antrenorul gorjenilor, Edi Iordănescu, l-a trimis în teren și pe mijlocașul brazilian Eric de Oliveira, în speranța că echipa sa va înscrie măcar golul de onoare.

Eric a intrat cu energie în teren, în minutul 78, în locul lui Mrzljak, a vrut să folosească la maximum timpul scurt pe care-l avea la dispoziție, dar brazilianul s-a accidentat grav la puține minute după ce a intrat.

Mijlocașul a încercat o deposedare pe la spate asupra lui Vîlceanu (81), dar, în cădere, s-a lovit la genunchiul piciorului drept. Eric a urlat instantaneu de durere și le-a făcut semn celor de pe margine că are nevoie de îngrijiri medicale.

Doctorul echipei gorjene a intervenit imediat, numai că cei din staff au luat decizia că jucătorul nu mai poate continua partida. Eric a părăsit gazonul de pe Arena Națională în lacrimi iar gorjenii au încheiat finala cu un om mai puțin, din cauza acestui incident nefericit.

După ce toată zona afectată a fost imobilizată într-un mare bandaj, Eric a luat loc pe banca de rezerve, unde a continuat să plângă. După terminarea finalei, Eric a mers la festivitatea de premiere, alături de copilul său, dar se mișca destul de greu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑