Lionel Messi are o statuie de ceară şi la muzeul Madame Tussauds din New York



 

Statuia de ceară a lui Lionel Messi a fost realizată de 20 de specialişti în aproape patru luni la muzeul Madame Tussauds din New York.

Superstarul Barcelonei a fost imortalizat în echipamentul naţionalei Argentinei, echipă cu care a jucat finala Campionatului Mondial din Brazilia.

"Am realizat această statuie după multe ore de cercetare. Am colectat foarte multe informaţii, am făcut aproape 250 de măsurători exacte şi am analizat mai multe secvenţe video. La păr s-a lucrat cel mai mult, aproape şase săptămâni", a spus un oficial al muzeului. 

Messi mai are statui de ceară şi la muzeele din Amsterdam, Beijing, Tokyo şi Wuhan. Argentinianul a fost desemnat de patru ori la rând cel mai bun jucător al planetei. El a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice în 2008, iar cu Barcelona a cucerit şapte titluri în La Liga, trei trofee ale Ligii Campionilor şi două Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Messi este la un pas de a câştiga din nou Liga Campionilor pe şase iunie. Barcelona va juca în acea zi finala cu Juventus la Berlin.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑