Paul Papp, la primul trofeu cu Steaua: "Trofeul ne dă mare moral, titlul se joacă"



 

**VIDEO** Paul Papp, la primul trofeu cu Steaua:

VIDEO Steaua - Pandurii 3-0. Paul Papp a fost titular pe flancul drept al defensivei Stelei în partida cu Pandurii Târgu Jiu, iar fostul jucător de la Vaslui, Chievo și Astra s-a achitat foarte bine de sarcini, securizând "aripa" sa. După meci, Papp a fost primul jucător al lui Costel Gâlcă care a vorbit pentru telespectatorii Digi Sport despre trofeul cucerit:

"E primul meu trofeu cu Steaua și înseamnă foarte mult pentru mine. Suntem foarte bucuroși! Sper să le câștigăm pe toate. Acum depinde și de ce vom face în următoarele meciuri. Eu mă simt foarte bine.

Am avut o partidă destul de grea, pentru că Pandurii e o echipă foate bună, dar noi am arătat că suntem o echipă matură și am făcut ce trebuia să facem. Ne lipsește foarte mult publicul, galeria, dar ne bucurăm că în seara aceasta a venit lumea la stadion.

Trofeul ne dă foarte mare moral și sperăm să abordăm așa toate partidele. Titlul se joacă, e doar un punct, depinde și de noi, depinde și de ei. Cei de la Astra își vor face datoria, pentru că sunt niște băieți de mare caracter", a declarat Papp.

20 de meciuri, 19 ca titular, a jucat Papp în acest sezon de Liga 1 la Steaua. A marcat de două ori

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑