Show la o gală organizată de Manchester United. Louis Van Gaal a servit prea mult vin roşu



 

Antrenorul lui Manchester United, Louis Van Gaal a făcut show la o gală organizată de clubul englez. Olandezul a cântat și a ținut un discurs fabulos fiind vizibil ameţit.

În cadrul unei gale fastuoase oficialii lui Manchester United l-au desemnat pe David De Gea drept cel mai bun jucător al sezonului, în timp ce Juan Mata a primit trofeul pentru cel mai frumos gol marcat .

Totuşi, vedeta serii a fost antrenorul Louis Van Gaal, care a servit prea mult vin roşu. Olandezul a analizat sezonul cu un discurs amuzant de 20 de minute.

"Îmi aduc aminte acea şedinţă cu jucătorii, cu căpitanul Wayne Rooney. El a spus că obiectivul nostru este locul secund în campionat şi eu i-am spus: "DA!", a spus antrenorul United, Van Gaal.

Mai târziu, Louis Van Gaal i-a dat o palmă lui Ryan Giggs în timp ce acesta se pregătea să facă o ofertă în timpul unei licitaţii.

Louis Van Gaal s-a dezlănţuit şi alături de suporteri. El a cântat alături de microbişti în timp ce oferea autografe.

Louis Van Gaal are şi motive de bucurie. La începutul sezonului United se află printre codaşele campionatului cu 13 puncte după zece etape, însă olandezul a reuşit să ducă echipa până pe locul patru, poziţie pe care cel mai probabil va încheia acest sezon.

Astfel, Manchester United ar putea reveni în Liga Campionilor după o pauză de un an.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑