Nu rata duelurile incendiare de la Mondial! Italia şi Franţa sunt favoritele serii



 

Italia va juca în această seară cel de-al doilea meci de la Campionatul Mondial! "Squadra Azzurra" va întâlni Costa Rica în cadrul grupei D. Un alt meci tare se va juca la Salvador, unde Franţa va întâlni Elveţia

După ce a produs surpriza la Campionatul Mondial din Brazilia şi a învins cu 3-1 reprezentativa Uruguayului, Costa Rica va avea un nou examen la turneul final. Echipa antrenată de Jorge Pinto va întâlni Italia în cea de-a doua etapă din faza grupelor.

Partida va avea loc la Recife cu începere de la ora 19.00. Cele două selecţionate au obţinut victorii în primele meciuri, iar echipa care se va impune în această partidă îşi va asigura un loc în optimile de finală ale Mondialului.

Într-un alt meci al serii, Elveţia va întâlni Franţa la Salvador cu începere de la ora 22.00. Echipa lui Didier Deschamps este considerată favorită şi are prima şansă la calificarea în optimi.

În prima etapă din faza grupelor, Franţa a învins Honduras cu 3-0, în timp ce Elveţia a obţinut o victorie dramatică în faţa reprezentativei Ecuadorului. 

"Ştim că Franţa este o echipă bună. Are jucători care evoluează la cluburi mari. Şi noi avem fotbalişti buni. Trebuie doar să ne păstrăm calmul, să jucăm cât mai bine, pentru că şi noi avem o echipă bună. Am mai evoluat împotriva Franţei, am mai întâlnit şi alte echipe puternice. Trebuie doar să ne concentrăm şi să jucăm până în ultimul minut", a spus funadaşul naţionalei Elveţiei Johan Djourou.

Honduras şi Ecuador vor juca în ultimul meci al zilei la Curitiba. Cele două selecţionate îşi vor disputa ultima şansă la turneul final din Brazilia. Echipa care va pierde va fi eliminată din competiţie. Partida va începe la ora 01.00. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑