Pronostic surpinzător al oracolului naţionalei Germaniei la Campionatul Mondial



Foto: belowthefoldblog.com

Caracatiţa Regina a prezis zile grele pentru echipa lui Joachim Loew în partida cu Ghana. Octopodul o dă învingătoare pe echipa africană în întâlnirea de la Fortaleza. 

Caracatița Regina, noul oracol al Germaniei la Campionatul Mondial din acest an, a făcut o nouă predicţie, de această dată - surpinzătoare pentru nemţi. Caracatița a prevestit că Germania va pierde partida cu Ghana din cadrul grupei G de la Cupa Mondială.

Caracatiţa Regina este considerată succesoarea caracatiţei Paul, care a devenit celebră după Campionatul European din 2008 şi Campionatul Mondial din 2010, unde a prezis cu exactitate toate rezultatele.

"Totul a început patru ani în oraşul Oberhausen cu caracatiţa Paul, care a devenit cel mai cunoscut octopod din lume. În 2010, ea a reușit să prezică rezultatele din opt meciuri de la Campionatul Mondial. Noi am încercat să ne folosim de aceste abilități speciale ale unei caracatițe și am făcut din Regina un oracol al nostru", a spus directorul acvariului care o găzduieşte pe Regina, Martin Hansel.  

Partida dintre Germania şi Ghana se va juca sâmbătă cu începere de la ora 22.00 pe stadionul din Fortaleza. Celălalt meci din grupa G este programat pe 23 iunie la ora 01.00. Germania şi SUA au nevoie de victorii în aceste meciuri pentru a-şi asigura un loc în optimile de finală încă după etapa a doua din faza grupelor. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑