Pandurii nu se opune eventualelor plecări a lui Anton și Breeveld la Steaua: "Am avut o discuție!"



Pandurii nu se opune eventualelor plecări a lui **Anton și Breeveld** la Steaua:

Steaua a vrut să îşi întărească linia de mijloc cu jucători de la Pandurii în această vară. Paul Anton a fost dorit în Ghencea atât de Laurenţiu Reghecampf, cât şi de Costel Gâlcă, însă mijlocaşul a rămas deocamdată sub comanda lui Petre Grigoraş.

"Prefer să nu mai discut despre Steaua, nu are nicio legatură. Deocamdată sunt la Pandurii și aici voi juca. Nu este plăcut sa vezi că în fiecare zi ești transferat, tocmai de asta nu mai vreau să discut despre acest subiect", a spus fotbalistul.

Totuși, președintele clubului din Târgu-JiuEugen Pârvulescu, nu a exclus o posibilă plecare a fotbalistului la altă echipă:

"Se pot întâmpla multe până la finalul perioadei de transfer. Noi nu intenționăm sa cedăm niciun jucător important de la echipă, dar în momentul în care va veni o oferta tentantă ne vom așeza la masă și vom vedea".

Pe lista Stelei a fost şi Nicandro Breeveld, care a spus deja că își dorește să evolueze pentru roș-albaștri (DETALII AICI). Potrivit oficialului gorjenilor, și acesta mai are șanse de a ajunge în Ghencea.

"A fost o discuție cu cei din conducerea Stelei, probabil o să mai fie și altele, e posibil orice", a adăugat Pârvulescu.

Antrenorul Petre Grigoraș este la curent cu aceste lucruri, dar tehnicianul e de părere că momentan e vorba mai mult de niște speculații:

"Din păcate, Breeveld e accidentat acum. Nu are nicio oferta serioasă, sunt doar speculații momentan. Dacă va fi o ofertă care să avantajeze atât clubul, cât și pe el personal, dar mai ales clubul, și se va ajunge la o înțelegere, nu mă voi opune".

În cazul în care Anton sau Breeveld ar pleca, Grigoraş are asigurată însă linia de mijloc. Dan Nistor va juca la Pandurii şi sezonul viitor, tot sub formă de împrumut de la Evian, la fel ca returul campionatului trecut (DETALII AICI). 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑