Felipe Massa, accident groaznic la Hockenheim! S-a răsturnat cu mașina în primul viraj



**VIDEO** Felipe Massa, accident groaznic la Hockenheim! S-a răsturnat cu mașina în primul viraj

Brazilianul Felipe Massa (33 de ani) a fost protagonistul unui accident grav la Hockenheim, în Marele Premiu al Germaniei, care a fost câștigat de Nico Rosberg (Mercedes).

Pilotul Williams a fost acroșat de Kevin Magnusson, de la McLaren, în chiar primul viraj al cursei, iar bolidul sud-americanului s-a răsturnat în aer și a ieșit în decor. Din fericire, Massa a putut ieși nevătămat din cockpit, dar a înregistrat cel de-al treilea abandon al sezonului.

Magnusson a fost investigat ulterior de comisarii de cursă, care au vrut să stabilească dacă acesta se face vinovat de oribilul accident în care a fost implicat fostul pilot de la Ferrari. Ulterior, oficialii au anunțat că nu se va lua nicio măsură împotriva danezului.

Următoarea etapă va avea loc pe circuitul Hungaroring, de la Budapesta, iar prezența lui Massa nu este pusă sub semnul întrebării. În clasamentul general, Felipe Massa a acumulat 30 de puncte până acum, fiind pe locul 10. Colegul său de la Williams, Valtteri Bottas, este pe 5, cu 91 de puncte.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑