Filippo Inzaghi o vede favorită pe Juventus în derby-ul cu Milan: "Nu avem nimic de pierdut!"



020 сентября 2014

**Filippo Inzaghi o vede favorită** pe Juventus în derby-ul cu Milan:

AC Milan și Juventus promit spectacol la Digi Sport 1! De la ora 21:45, cele două mari forțe ale Italiei se întâlnesc în derby-ul etapei cu numărul 3 din Serie A.

Deși echipa sa este în mare formă, mai ales după victoria spectaculoasă de la Parma, scor 5-4 (VIDEO AICI), tehnicianul Filippo Inzaghi recunoaște supremația campioanei Italiei înaintea super meciului de sâmbătă seara.

"Ne așteaptă un mare meci și băieții abia îl așteaptă. Avem șase puncte în clasament și nu avem nimic de pierdut în fața lui Juventus", a recunoscut cu sinceritate Inzaghi, lider în Serie cu AC Milan.

"Nu sunt sigur unde vom termina, dar știu sigur de unde am plecat. În tot cazul, nu ne putem aștepta să fim campioni de trei ori la rând, precum Juventus. Rezultatele de până acum ne-au dat încredere, dar nu suntem perfecți și trebuie să ne îmbunătățim jocul. Trebuie să încercăm să ținem pasul cu Juventus, iar o victorie ar fi una imensă pentru moralul nostru", a mai afirmat Inzaghi, care a încercat să ia presiunea de pe umerii jucătorilor, înaintea derby-ului de la Milano.

></p><p>Derby-ul este unul special și pentru <strong>Massimiliano Allegri.</strong> Plecat de la AC Milan la începutul acestui an, tehnicianul lui Juventus, în vârstă acum de 47 de ani, se întoarce pe San Siro în calitate de adversar al echipei pe care a pregătit-o între iulie 2010 și ianuarie 2014.</p><p>Fost elev al lui Allegri, <strong>Inzaghi</strong> a vorbit despre relația pe care a avut-o cu omul aflat pe banca formației din Torino.</p><p><em><strong>, a mai punctat Inzaghi.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑