Cu Piovaccari în teren pe final, Eibar a învins-o pe Elche și e surpriza din Spania



020 сентября 2014

 

**VIDEO** Cu Piovaccari în teren pe final, Eibar a învins-o pe Elche și e surpriza din Spania

Nou-promovată în prima ligă din Spania, Eibar are un început excelent de sezon, iar după patru etape a bifat deja două victorii. În primul meci al etapei a 4-a, echipa lui Federico Piovaccari a învins-o pe Elche, scor 2-0.

Dani Garcia a deschis scorul în minutul 3, cu un șut din afara careului, acesta întâlnind și bara înainte să intre în porta polonezului Tyton.

Până la pauză, Eibar și-a majorat avantajul. Berjon a bătut bine o lovitură de colț, iar fundașul Albentosa a fost pe fază și a marcat golul de 2-0, printr-o lovitură de cap.

În repriza secundă, tehnicianul Gaizka Garitano l-a introdus în teren și pe fostul atacant al Stelei, Federico Piovaccari, care a bifat al treilea meci în tricoul lui Eibar. Italianul a intrat în minutul 82, în locul lui Berjon.

În următoarea etapă, Eibar revine pe teren propriu și o va întâlni pe Villarreal. Echipa lui Piovaccari este pe locul 5 în Spania, cu 6 puncte acumulate în clasament.

></strong></p><p><em>Sâmbătă:</em></p><p><strong>Villarreal - Real</strong> (ora 17:00), ÎN DIRECT la Digi Sport 1</p><p><strong>Barcelona - Granada</strong> (ora 19:00), ÎN DIRECT la Digi Sport 1</p><p><strong>Atletico - Sevilla</strong> (ora 21:00), ÎN DIRECT la Digi Sport 1</p><p><em>Duminică:</em></p><p><strong>Getafe - Malaga</strong> (ora 13:00), ÎN DIRECT la Digi Sport 2</p><p><strong>Sociedad - Valencia</strong> (ora 20:00), ÎN DIRECT la Digi Sport 1</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑