Îl regretă deja Sevilla? & SONDAJ Rusescu i-a impresionat pe andaluzi, după "dubla" cu Aalborg



020 сентября 2014

 

Îl regretă deja Sevilla? **VIDEO & SONDAJ** Rusescu i-a impresionat pe andaluzi, după

Raul Rusescu, 26 de ani, a înscris o "dublă" în poarta celor de la Aalborg, în prima etapă a grupelor UEFA Europa League (6-0), iar prestația sa de pe Arena Națională i-a impresionat pe jurnaliștii din Spania, care l-au elogiat pe fotbalistul Sevillei.

Împrumutat de andaluzi la Steaua, unde Rusescu speră să-și regăsească forma ce l-a recomandat pentru campionatul Spaniei, acesta ar putea reveni vara viitoare pe Ramon Sanchez Pizjuan. Condițiile: unul dintre atacanții Gameiro, Bacca sau Iago Aspas (recent împrumutat de la Liverpool) să plece, iar prestațiile românului în cupele europene să fie la cel mai înalt nivel. Ce au scris andaluzii?

"Raul Rusescu, atacantul împrumutat de Sevilla la Steaua, a reuşit un meci remarcabil în Europa League, contra lui Aalborg, câștigat cu 6-0 de gazde.

Rusescu a fost cel mai bun jucător de pe teren cât timp a evoluat, participând la toate acţiunile de atac ale Stelei. Vara trecută, Sevilla l-a achiziționat pe român chiar de la Steaua, alături de care cucerise titlul şi câştigase titlul de golgheter al României.

Condiţia sa fizică precară de la venirea la Sevilla, dar şi dificultăţile de acomodare l-au făcut să nu performeze la adevărata sa valoare. După un împrumut reuşit la Braga, unde a impresionat, Rusescu a fost cedat din nou pentru un sezon, de această dată la Steaua, unde pare că excelează din nou", au scris jurnaliștii de la sevilla.eldesmarque.com.

2.3 milioane de euro a costat transferul lui Rusescu de la Steaua la Sevilla

3 milioane de euro este cota de piață a atacantului român în acest moment

4 meciuri în toate competițiile a jucat Rusescu pentru Sevilla ca titular. A marcat de 3 ori 

></em></p><p><a href=PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑