Dinu Gheorghe îl susține pe Răzvan Lucescu: "Nu trebuia să meargă la Petrolul. L-au păcălit!"



020 сентября 2014

 

**VIDEO** Dinu Gheorghe îl susține pe Răzvan Lucescu:

Răzvan Lucescu a plecat de la Petrolul chiar înaintea derby-ului cu Steaua, deși ploieștenii sunt la doar 4 puncte în spatele liderului din Ghencea.

Remiza de la Târgu Jiu, cu Pandurii, scor 1-1 (VIDEO AICI), a fost ultimul meci al acestuia pe banca prahovenilor, iar Dinu Gheorghe spune că Lucescu nu ar fi trebuit să accepte oferta Petrolului.

Pe banca formației din Ploiești, Lucescu a obținut 4 victorii în Liga 1 și a bifat o singură înfrângere, împotriva celor de la CFR Cluj (VIDEO AICI), cel mai important rezultat al acestui sezon fiind victoria și calificarea în play-off-ul UEFA Europa League, după 4-1 în Cehia cu Viktoria Plzen (VIDEO AICI).

"Probabil că Răzvan nu trebuia să meargă la Petrolul de la început, asta e părerea mea. A fost alegerea lui, a crezut în proiectul celor de acolo, l-au păcălit și asta e. El și-a făcut treaba la Petrolul din ce am văzut eu, nu are nimeni ce să-i reproșeze", a spus Dinu Gheorghe, într-o intervenție telefonică la Digi Sport Special.

Răzvan Lucescu și președintele Astrei au avut o colaborare foarte bună la Rapid, au ajuns împreună până în sferturile Cupei UEFA (sezonul 2005-2006), însă Dinu Gheorghe spune că nu se pune problema înlocuirii lui Daniel Isăilă, în ciuda înfrângerii categorice de la Zagreb, cu Dinamo, din UEFA Europa League, scor 1-5 (VIDEO AICI).

"Nu e niciun pericol cu Daniel Isăilă! Obiectivul nostru a fost calificarea în grupele Europa League și l-am îndeplinit. Nu o să putem să câștigăm competiția în al doilea an de participare!", a mai afirmat conducătorul clubului din Giurgiu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑