Constantin Tutu si-a aparat titlul de cel mai bun luptator de K1 din Moldova: Si-a dedicat premiul Partidului Democrat



020 сентября 2014
 width=
O noua seara de exceptie la Chisinau. Lovituri fantastice, sange si multa adrenalina la o noua editie a Galei KOK. Competitia a adunat cei mai buni luptatori de K1 din Moldova, dar si de peste hotare. Constantin Tutu si-a aparat centura de campion la categoria 85 de kilograme, dupa ce a reusit un knock-out magnific. Luptatorul si-a dedicat premiul Partidului Democrat din Moldova.

 

Sportivul moldovean a reusit knock-outul in runda a doua a luptei in fata italianului Vittorio Iermano.

 

O alta lupta de toata frumusetea a avut loc in categoria +93 de kilograme, unde s-au intalnit ucaraineanul Pavel Juravliov si neamtul de origini rusa, Vladimir Tok. Ucraineanul a prestat o lupta tactica perfecta si a fost desemnat de arbitri castigator.

 

Titlul la categoria de 65 de kilograme s-a decis in urma unei piramide. In finala s-au luptat moldoveanul Maxim Railean si lituanianul Martynas Danius. Dupa o iesire spectaculoasa, imbracat in echipament de pompier, Maxim Railean a facut forori si in ring, unda a iesit castigator.

 

In total, in cadrul galei KOK, transmisa in direct in premiera si de Eurosport, au avut loc 12 lupte. Evenimentul din Chisinau a avut parte si de invitati de lux, campionii la K1 din Romania si Olanda, Daniel Ghita si Remy Bonjasky.

 

In schimb pe langa lupte, olandezul zburator, asa cum este numit Remy Bonjasky, a ramas impresionat si de altceva.

 

Gala KOK a avut parte si de momente de relaxare oferite de rapperul rus Timati.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Constantin Tutu, PDM, luptatori,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑