Cetatenii, la primul esec: Sperietoarea granzilor din Campionatul Angliei, West Ham, a mai facut o victima - VIDEO



020 сентября 2015

Sperietoarea granzilor din Campionatul Angliei, West Ham, a mai facut o victima. Echipa lui Slaven Bilic a castigat meciul cu liderul Manchester City, scor 2 la 1. In etapele precedente, West Ham a batut si formatiile Arsenal si FC Liverpool.

 

West Ham a inceput ca din tun partida de pe Etihad Stadium. Deja in minutul 6, Moses a trimis un sut spre poarta, la care Hart nu a avut reactie. 


Aguero a ratat apoi o sansa imensa de gol, iar oaspetii i-au pedepsit pe cetateni imediat. Sakho a marcat in urma unui corner. Pana la pauza, noul jucator al lui City, belgianul De Bruyne, a inscris si a redus din diferenta. A fost, insa, tot ce au putut face baietii lui Pellegrini. Desi a avut o repriza intreaga la dispozitie, Manchester City nu a dat de golul egalizator. West Ham a castigat cu 2 la 1 si a confirmat statutul de sperietoare a granzilor. In etapele precedente, elevii lui Slaven Bilic reuseau sa le bata pe FC Liverpool si Arsenal. Tunarii, intre timp, au jucat un meci cu scantei pe terenul formatiei Chelsea. Pe finalul primei reprize, fundasul oaspetilor, Gabriel, l-a calcat pe picior pe atacantul gazdelor, Diego Costa, fiind mai intai provocat de acesta. Arbitrul l-a eliminat pe Gabriel. Ramasa in zece oameni, Arsenal a incasat gol. In minutul 53, Zouma a inscris cu capul dupa o centrare din lovitura libera. Pe final, si Cazorla a fost eliminat pentru un nou fault. Imediat, Hazard a facut 2 la 0. 

 
Chelsea a castigat meciul si a acumulat 7 puncte. Londonezii sunt insa la 8 puncte in spatele liderului Manchester City. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑