Festivitate grandioasă de deschidere la Turneul Campioanelor. Na Li a dat startul întrecerii



020 октября 2014

 

**VIDEO** Festivitate grandioasă de deschidere la Turneul Campioanelor. Na Li a dat startul întrecerii

A 44-a ediţie a Turneului Campioanelor a început luni, la Singapore și se va încheia duminică, 26 octombrie. Competiția va fi transmisă în direct la Digi Sport și pe site-ul digisport.ro.

Întrecerea reuneşte cele mai bune opt jucătoare din lume şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se vor întrece pentru premii de peste şase milioane de dolari.

Componența celor două grupe este următoarea - Simona Halep a fost repartizată în Grupa Roșie, alături de Serena Williams, Ana Ivanovic și Eugenie Bouchard.

Grupa Albă le are în componență pe Maria Sharapova, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska și Caroline Wozniacki.

În prima zi de concurs, la Singapore sunt programate două partide: Serena Williams și Ana Ivanovic au deschis balul, într-un meci care este transmis ACUM ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, iar apoi în scenă va intra Simona Halep împotriva lui Eugenie Bouchard.

Înaintea startului competiției, pe arena din Singapore a fost organizată o grandioasă ceremonie de deschidere. Un spectacol de lumini, lasere, muzică și artificii a fost pus în scenă de organizatori.

></p><p>În încheierea festivității, pe terenul central a pășit <strong>Na Li</strong>, care a fost felicitată pentru întreaga carieră. În semn de respect pentru ceea ce a realizat pentru tenisul asiatic, câștigătoarea din acest an de la<strong> Australian Open</strong> a dat startul Turneului Campioanelor, prin disputarea simbolică a unui schimb de mingi.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑