Marica: "Am dominat, dar au fost mai buni. Regret enorm că am dezamăgit!"



 

></p><p><strong>Ciprian Marica</strong> a bifat pe teren toate cele 180 de minute în cele două manșe ale barajului cu <strong>Grecia</strong>, pentru accederea la <strong>Campionatul Mondial din 2014</strong>, însă nu și-a trecut în cont vreo ocazie de a marca.</p><p>După ratarea calificării, nouarul primei reprezentative tricolore a recunoscut superioritatea elenilor și a ținut să le mulțumească susținătorilor echipei naționale pentru atmosfera creată în jurul dublei cu Grecia.</p><p><em><strong>, a declarat Ciprian Marica, la finalul meciului România - Grecia 1-1 (DETALII AICI).

Nouarul echipei naționale nu a uitat nici de fanii săi de pe Internet. După joc, atacantul legitimat la Getafe a postat pe contul personal de pe o rețea socială un mesaj destinat tuturor susținătorilor primei reprezentative.

"Am fost susținuți de niște campioni", a scris Marica, apoi le-a mulțumit românilor, fără să uite să le transmită cât de mare este durerea pe care o are în suflet.

"Îmi e aşa de greu sa vorbesc, că nu va puteţi închipui. Am pierdut cea mai mare şansă din cariera mea, nici nu ştiu dacă personal mă voi mai întâlni cu o astfel de şansă. Am foarte multă durere în suflet, dar trebuie să mă adun ca să vă mulţumesc! Voi sunteţi învingătorii acestei campanii! Ne-aţi dat forţă, ne-am simţit iubiţi, am fost susţinuţi de nişte campioni! Îmi pare rău ca v-am dezamăgit! Ne-am dorit enorm să va facem fericiţi, mai ales acum, în preajma Sărbătorilor! Am făcut tot ce a depins de noi, dar ne-au înfrânt nişte adversari mai puternici! Regret enorm! Vă mulţumesc pentru tot!", a scris Marica pe contul său de Facebook.

Un singur șut către poartă a trimis Marica în cele două meciuri cu Grecia: în minutul 28 al partidei tur, de la Pireu, dar atunci mingea a fost blocată de doi apărători eleni.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑