Raț a ieșit din cauza unei rupturi. Ce spune Maxim după eșecul cu Grecia



 

></p><p>Răzvan Raț a fost înlocuit în minutul 26 al partidei retur cu Grecia, din barajul pentru CM 2014 <span style=(DETALII). Accidentat, fundașul lui West Ham i-a lăsat locul pe teren stelistului Iasmin Latovlevici, care a avut o prestație activă, dar ineficientă.

După meci, Raț a vorbit pe scurt cu reporterul Digi Sport prezent la stadion: "N-am văzut prea mult din a doua repriză, am ieșit accidentat și am stat mai mult la vestiare. Nu mai puteam, de ce să fiu supărat pe schimbare, dacă am ruptură?".

Alexandru Maxim era foarte afectat de ratarea barajului, iar discursul său a fost în nota atmosferei de la "Arena Națioanlă": pesimist, încărcat de emoție și de dezamăgire.

"N-am reușit să înscriem, se joacă pe goluri și s-a terminat urât pentru noi. Fotbalul nu se joacă doar pe noroc. Grecii au fost mai buni decât noi în această dublă. Cel mai important era să ne calificăm, că jucam eu sau nu. Am încercat tot ce am putut, dar noi în seara asta n-am reușit să înscriem. E dezamăgirea mare, vă dați seama", a declarat Maxim, mijlocaș la VfB Stuttgart.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑