Dennis Rodman merge în Coreea de Nord ca să-l vadă pe prietenul său, Kim Jong-un



020 декабря 2013

 

Dennis Rodman a declarat că nu are de gând să discute pe teme politice cu prietenul său, liderul suprem al Coreei de Nord, Kim Jong-un. Fostul baschetbalist va vizita pentru a treia oară statul asiatic, iar noua sa vizită vine la doar o săptămână după ce unchiul dictatorului a fost executat.

"Ceea ce a făcut unchiul său sau ceea ce fac alţii în Coreea de Nord nu mă priveşte pe mine. Acolo lucrurile stau aşa cum stau de ani de zile. Dacă cineva din America sau din altă parte are de gând să se implice pe cale politică ca să rezolve nişte probleme va fi bine. Eu personal mă duc să joc un meci de baschet şi să petrec bine timpul", a declarat fosta vedetă NBA

Primele două vizite a lui Dennis Rodman în Coreea de Nord au trezit mari controverse. Sportivul a fost criticat pentru faptul că prima sa vizită, cea din februarie, a avut loc la doar două săptămâni după ce statul asiatic a testat o bombă nucleară. După a doua vizită, care a avut loc în septembrie, fostul jucător de baschet a declarat că nici nu a avut de gând să discute despre eliberarea americanului Kenneth Bae, reţinut de autorităţile de la Phenian.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑