Jo Jo Dan abia așteaptă să lupte cu centura mondială pe masă, împotriva lui Kell Brook: “Sunt entuziasmat!”



020 декабря 2014

 

**VIDEO** Jo Jo Dan abia așteaptă să lupte cu centura mondială pe masă, împotriva lui Kell Brook: “Sunt entuziasmat!”

Jo Jo Dan l-a învins duminică de dimineață pe Kevin Bizier și a devenit astfel challenger obligatoriu pentru centura IBF la categoria semimijlocie. Cel mai târziu în primăvara lui 2015 el va lupta împotriva britanicului Kell Brook, deținătorul centurii.

Imediat după victoria contra lui Bizier, Jo Jo a oferit declarații în ring, extrem de fericit după cel mai important succes al carierei: “A fost un meci foarte greu, Kevin Bizier este un războinic. Ne-am luptat, am dat totul în ring pentru a câştiga, cred că am controlat disputa în marea majoritate a timpului. Și cred că am câştigat-o. S-a schimbat mult faţă de primul meci, n-a luptat mai direct, s-a mişcat mult, m-a surprins cu acest lucru. Dar am revenit şi am revenit mai puternic.”

Jo Jo Dan a fost întrebat dacă în momentul când a fost trimis la podea, în repriza a 7-a, a simțit disperare: “Nu, în realitate cred că el a fost mai disperat decât mine când m-a prins, şi-a folosit toată energia să mă trimită din nou la podea, dar nu a reuşit acest lucru. Mi-am păstrat calmul, m-am mişcat, ştiam că nu mă va mai surprinde dacă respect ceea ce am pregătit.”

Pugilistul român e dispus să-i acorde revanșa lui Bizier, dar până atunci se gândește la lupta pentru centura IBF: “Da, desigur, dar în primul rând am devenit challenger nr. 1 şi sunt entuziast în privinţa următorului meci. Contra lui Kell Brook, de ce nu? Sper să facem un meci spectaculos, la fel ca acesta.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑