Dan Petrescu: "Am înțeles că Țucudean - Rusescu va fi noul atac. Tamaș e jucător de bază"



 

**VIDEO** Dan Petrescu:

Claudiu Keșeru e la un pas să părăsească și el Steaua, după plecările lui Szukala și Sânmărtean. Atacantul are oferte din Arabia Suadită și Kazakhstan, chiar dacă are contract cu gruparea bucureșteană până în 2016.

În locul golgheterului din Liga I, la echipa campioană ar urma să ajungă fostul dinamovist, George Țucudean, variantă pe care Dan Petrescu a întărit-o.

"Am înțeles că Rusescu și Țucudean vor fi vârfurile. Amândoi sunt buni. Dacă Keșeru are oferte, e normal să se gândească la el și la ce e mai bun pentru familia lui. Dacă Țucudean ar veni, ar fi o surpriză pentru mine", a declarat fostul antrenor al Unirii Urziceni.

Gabi Tamaș a fost adus în Ghencea pentru a-l înlocui pe Lukasz Szukala. A semnat un contract pe doi ani și Petrescu e sigur că Steaua a făcut o afacere bună prin aducerea internaționalului român ajuns la 31 de ani.

"Transferul lui Tamaș la Steaua m-a surprins. Nu mă așteptam la acest lucru, dar e bine pentru Steaua. Dacă va evolua, va rămâne un jucător de bază pentru echipa națională, chiar dacă Gardoș sau Chiricheș pot juca pe poziția lui", a adăugat tehnicianul de 47 de ani.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></strong></span></a></p><p> </p><p><span style=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑