Ciucur nu e la prima reușită de top! Omul care a bifat prima "dublă" a sezonului, erou și în UEL



021 февраля 2015

 

**VIDEO** Ciucur nu e la prima reușită de top! Omul care a bifat prima

VIDEO FC Viitorul - CSMS Iași 0-3. Pentru Alexandru Ciucur (24 de ani) meciul de la Chiajna a fost unul foarte bun. Mijlocașul moldovenilor a marcat primul și ultimul gol al echipei sale.

Ciucur a marcat primul său gol al acestei ediții de campionat, la capătul unei acțiuni personale de senzație. A driblat mai mulți fotbaliști adverși, a pătruns în careu și a finalizat cu un șut la colțul lung, la firul ierbii. Buzbuchi n-a avut nicio șansă!

Pentru jucătorul lui Nicolo Napoli, realizarea de la Chiajna n-a fost una chiar întâmplătoare. Ciucur nu se află la prima reușită spectaculoasă. Pe când era legitimat la Pandurii, în 2013, Alexandru a fost cel care a marcat un gol extrem de important pentru gorjeni.

Era 29 august 2013 și Pandurii juca la Braga cel mai important meci al ei european din acel moment. După 0-1 pe ”Cluj Arena”, gorjenii s-au dus la Braga deciși să facă un meci mare. Buleică le-a anulat avantajul lusitanilor, după care în a doua repriză de prelungiri, mai exact minutul 117, Ciucur a marcat un gol de poveste, echivalent cu o calificare.

Mijlocașul a preluat atunci o minge pe stânga a intrat în centru după care a finalizat cu un șut în cros la colțul lung. Ciucur, același fotbalist care calificase Pandurii și în ”dubla” cu Hapoel Tel Aviv, dinaintea duelului cu portughezii.

Ciucur s-a bucurat ca un copil de această ”dublă” din Liga 1. ”A fost minunat, suntem fericiți, sper să o ținem tot așa. Nu ne aștepam să ne impunem, mai ales că Viitorul s-a întărit în pauza de iarnă. De aceea este un rezultat mare pentru noi. Acum, sperăm să ne salvăm și de la retrogradare”, a spus Ciucur la finalul partidei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑