Kickboxerul moldovean Constantin Rusu a cucerit centura de campion al turneului "Tracia"



Una caldă, două reci. Luptătorii K-1 din Moldova au obţinut o victorie şi au suferit două înfrângeri la competiţiile internaţionale.

Constantin Rusu a avut o evoluţie excelentă la turneul "Tracia", desfăşurat în România la Cluj Napoca. Luptătorul K-1 din Moldova a cucerit centura de campion în categoria de 72 de kilograme după ce l-a învins la puncte pe românul Cezar Buzdugan.

Un alt sportiv moldovean, Maxim Bolotov s-a duelat în cadrul turneului internaţional Respect de la Madrid cu unul dintre cei mai buni luptători K-1 din lume în categoria grea, Benjamin Adegbuyi. Bolotov pierdut meciul la puncte.

Iar Aurel Ignat a fost învins la gala KOK de la Vilnius. Sportivul moldovean a pierdut confruntarea cu lituanianul Valdemar Kulda în categoria de 85 de kilograme.

Pe 9 aprilie, Asociaţia FEA va organiza la Sala Polivalentă din Chişinău o nouă gală incendiară pentru amatorii de arte marţiale. În cadrul turneului KOK World Series, Stanislav Reniţă se va bate cu Martinas Danius pentru titlul de campion mondial în categoria de 65 de kilograme.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑