Neto a gafat cu Verona și Tătărușanu poate reveni între buturile Fiorentinei cu Dinamo Kiev



 

**VIDEO** Neto a gafat cu Verona și Tătărușanu poate reveni între buturile Fiorentinei cu Dinamo Kiev

VIDEO Fiorentina - Verona 0-1. Toscanii au fost învinși acasă, surprinzător, de echipa lui Mandorlini, și au căzut pe locul 5 în Serie A. Singurul gol al disputei a venit în prelungiri, după o gafă a lui Neto.

Brazilianul a respins greșit şutul lui Christodoulopoulos, iar Obbadi a profitat şi a adus prima victorie a Veronei în faţa Fiorentinei după 13 ani.

VIDEO CU GAFA LUI NETO

Gafa lui Neto poate fi șansa lui Tătărușanu. Accidentat pe 22 februarie, în meciul cu Torino, goalkeeperul român a lipsit mai mult de o lună din cauza unor probleme lombare, însă a fost lăsat pe bancă de Montella odată ce și-a revenit, Neto fiind preferat pentru postul de titular chiar dacă în vară va părăsi echipa.

Ținând cont că Fiorentina a folosit mai multe rezerve cu Verona, iar Neto a și gafat decisiv în disputa cu trupa lui Mandorlini, șansele ca Tătărușanu să fie tituar în returul cu Dinamo Kiev din sferturile UEFA Europa League sunt foarte mari.

Meciul transmis joi, 23 aprilie, de la ora 22:00, de Digi Sport 2 a devenit brusc foarte important pentru echipa lui MontellaDisputa din tur s-a încheiat la egalitate, 1-1, Fiorentina egalând pe final.

Toscanii au șanse mici să mai prindă locul 3 în Italia, ultimul care duce în UEFA Champions League și singura lor șansă de a evolua sezonul viitor în cea mai tare competiție intercluburi din Europa este să câștige UEFA Europa League. 

Fiorentina - Dinamo Kiev se joacă joi seară de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑