Mircea Sandu e sceptic în privința șanselor CFR-ului: "Federația a acționat corect, n-a comis un abuz"



 

**VIDEO** Mircea Sandu e sceptic în privința șanselor CFR-ului:

Pentru jucătorii CFR-ului, așteptarea agonizantă a verdictului venit din partea TAS va mai dura doar o singură zi.

Vineri, Tribunalul de la Lausanne va anunța dacă echipa din Gruia își va recupera cele 24 de puncte de penalizare, dictate de Comisiile interne în urma datoriilor acumulate față de foști jucători precum Vasile Maftei, Ioan Hora sau Claudiu Voiculeț.

ÎN DIRECT la emisiunea Digi Sport Special, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a apărat decizia luată inițial în cazul CFR-ului.

Cu toate acestea, Sandu regretă situația în care au ajuns jucătorii lui Francisc Dican, despre care spune că "nu au vreo vină".

"Sunt două probleme, una de regulament, care trebuie aplicat, și al doilea pe partea sportivă, pentru că jucătorii n-au nicio vină. Administrația n-a găsit soluțiile financiare ca să satisfacă contractele. Alta a partea sprotivă, jucătorii au câștigat punctele pe teren și ar dori să joace în cupele europene. Dar regulamentul spune foarte clar. După părerea mea, FRF a aplicat corect măsura. Fără dubii, dacă FRF e nemulțumita mai are dreptul să facă apel la Tribunalul Federal. Ar fi mai bine pentru jucatori (n.r. să primească punctele), dar nu s-a făcut niciun abuz".

CFR Cluj și Federația Română de Fotbal vor primi verdictul din partea instanței elvețiene vineri, 22 mai, concomitent. Site-ul digisport.ro vă va ține la curent cu informațiile.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑