Mexicanii vor să scrie istorie la Copa America! "Echipa e construită pentru a ajunge în finală"



 

**VIDEO** Mexicanii vor să scrie istorie la Copa America!

Invitată pentru a noua oară consecutiv la Copa America, Mexicul promite că va da lovitura: încearcă să ajungă în ultimul act la ediţia a 44-a a competiţiei supreme a naţionalelor din America Latină. Chile va fi gazda turneului transmis în exclusivitate de Digi Sport între 11 iunie şi 4 iulie.

"Nu vom spune că am putea şoca pe cineva. Asta vom face pentru că această echipă este construită pentru a ajunge în finală", a declarat Miguel Herrera.

Mexicul a mai jucat două finale de Copa America, în 1993 şi 2001: a pierdut contra Argentinei, respectiv Columbiei. Naţionala lui Miguel Herrera va face parte din grupa A la Copa America, alături de Chile, Ecuador şi Bolivia. Primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune două locuri 3 din cele trei grupe vor merge în sferturi.

"Ştim că vom înfrunta echipe precum Brazilia, Argentina, gazda Chile, Columbia, care au făcut un Mondial bun, dar şi Uruguayul, care are o poveste extraordinară", a adăugat selecţionerul echipei care a ajuns în optimile Cupei Mondiale din 2014.

Uruguay este cea mai titrată echipă din istoria competiţiei, cu 15 trofee. Are unul mai mult decât Argentina şi şapte în plus faţă de naţionala cu cele mai multe titluri mondiale, Brazilia.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑