Răzvan Lucescu: "Dinamo Zagreb e favorită. Are mai multă calitate decât Viktoria Plzen"



021 августа 2014

 

Petrolul va juca joi seara prima manșă din play-off-ul Europa League, pe teren propriu, împotriva croaților de la Dinamo Zagreb. 

Antrenorul ploieștenilor, Răzvan Lucescu, a făcut o scurtă caracterizare a duelului de joi, de pe stadionul "Ilie Oană". 

"Croaţii au o forţă ofensivă deosebită, cu jucători de calitate. Ei domină în totalitate campionatul lor de 10 ani, cu jocuri pe care le controlează. Pentru noi, e un meci mare, care va canaliza toate energiile noastre. Prima problemă este să nu le dăm spaţii să joace spre poarta noastră.

Financiar, calificarea în grupe ar însemna o mare gură de oxigen. Cine va greşi mai puţin va avea mai multe şanse de calificare.", a declarat Lucescu Jr., într-o conferință de presă transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 3. 

În sezonul precedent din UEL, Petrolul s-a oprit în această fază, în play-off-ul jucat împotriva lui Swansea. Răzvan Lucescu speră ca echipa lui să depășească performanța din urmă cu 12 luni. 

"Pentru noi, obiectivul e să fim în grupele UEFA Europa League. Noi ştim ce greşeli am făcut anul trecut. Acum nu o să le mai repetăm. Pe hârtie Dinamo Zagreb este favorită, însă fotbalul pentru asta e interesant, că produce surprize. Când suntem concentrați și organizați îi e greu oricărei echipe să joace împotriva noastră.", a spus antrenorul Petrolului. 

Lucescu a făcut o comparație între adversarul eliminat în faza precedentă și croații pe care îi va întâlni în dubla pentru barajul UEL.

"Spre deosebire de Viktoria Plzen, Dinamo Zagreb nu are acelaşi joc de echipă, dar are multă calitate. Atmosfera din vestiar este foarte bună, chiar dacă nu am reuşit să marcăm împotriva Rapidului.", a conchis tehnicianul ploieștenilor. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑