Marius Șumudică rămâne la Concordia Chiajna. Clauza care îl ține pe loc



021 сентября 2014

 

**VIDEO** Marius Șumudică rămâne la Concordia Chiajna. Clauza care îl ține pe loc

Narcis Răducan a subliniat faptul că cei din conducerea grupării ilfovene sunt alături de Marius Șumudică și a explicat de ce a stat pe bancă la meciul cu FC Botoșani, dar n-a pomenit nimic de clauza de reziliere.

Concordia Chiajna pare a nu reuși să iasă din pasa proastă pe care o traversează în ultima clipă. Trupa pregătită de Marius Șumudică a remizat pe teren propriu în fața celor de la FC Botoșani (DETALII AICI și VIDEO), echipa care le-a provocat roș-albilor prima înfrângere din campionat runda trecută.

Deși are doar o singură victorie în 8 meciuri, Șumudică n-a pierdut susținerea conducerii. Dacă îi reziliază contractul, ilfovenii trebuie să-i achite mai întâi 150.000 de euro.

”În ciuda zvonurilor de pe piață, suntem alături de Marius Șumudică. De aceea am și stat pe bancă, tocmai pentru a insufla tuturor un mesaj că formăm o echipă și trebuie să aducem puncte, să redresăm echipa în clasament”, a spus Răducan.

”Frige extrem de tare acest loc în clasament și tocmai de aceea suntem puțin dezamăgiți, dar atunci când joci fotbal ai cel puțin speranța”, a completat oficialul celor de la Concordia.

Fără victorie pe teren propriu sezonul acesta, Chiajna a remizat cu emoții în meciul cu FC Botoșani. Șumudică spune că a avut și noroc. Următorul test îl dă la Târgu Mureș, în Cupa României - marți, de la 18:30, într-un meci transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

”Când joci acasă cu FC Botoșani și dai trei goluri, dar primești tot trei din faze fixe, ce să mai zici?”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑