Cosmin Matei: "Numai Kovacs ştie de ce m-a eliminat!" Ce a scris arbitrul în raportul de joc



021 октября 2013

 

></p><p>Fază controversată în minutul 80 al partidei<strong> Astra - Dinamo 2-1</strong> (<span style=VIDEO AICI). Gazdele au beneficiat de o lovitură liberă, lateral stânga, din apropierea liniei de out. Cosmin Matei, care a fost singurul jucător dinamovist din zid, a aplaudat la un moment dat galeria roş-albilor, care se afla chiar în faţa sa. 

Imediat, centralul Istvan Kovacs i-a arătat mijlocaşului dinamovist cel de-al doilea galben şi l-a eliminat. Varianta mijlocaşului este aceea că a aplaudat un copil, care îi scandase numele:

"Sunt șocat. Jur cu mâna pe inimă că nu am avut nicio treabă cu domnul arbitru. Am văzut doar un copil la gard, cred că avea 12 ani. A venit și mi-a zis că mă iubește și de aceea l-am aplaudat. Se vede și pe înregistrare că arbitrul era în spatele meu și nici nu îl văzusem. Eu am aplaudat de două ori doar în momentul în care mă strigase băiatul acela. Numai Istvan Kovacs știe de ce m-a eliminat", a explicat la final Cosmin Matei, în direct la Digi Sport.

O parte a suporterilor dinamoviști scanda, însă, în același moment, la adresa arbitrului, lucru care l-a determinat pe Istvan Kovacs să interpreteze altfel aplauzele decarului echipei din Ștefan cel Mare.

Centralul a scris în raportul de joc, întocmit la finalul partidei, că motivul pentru care l-a eliminat pe Matei a fost "încurajarea scandărilor rasiste".

VIDEO cu faza:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑