Boca Juniors a remizat cu Godoy Cruz, scor 2-2



021 октября 2013

 

Boca Juniors s-a salvat miraculos de la înfrângere în etapa a 12-a din Campionatul Argentinei. Echipa antrenată de Carlos Bianchi a remizat în deplasare cu Godoy Cruz, după ce a reuşit să egaleze în minutul patru al prelungirilor.

Boca Juniors a deschis scorul în meciul cu Godoy Cruz în minutul 31, prin Emmanuel Gigliotti, însă gazdele au egalat peste şapte minute, prin Jose Fernandez. Imediat după pauză, Godoy Cruz a preluat conducerea după golul lui Mauro Obolo.

Boca Juniors a reuşit să smulgă un rezultat de egalitate în minutul patru al prelungirilor, după ce arbitrul a dictat un penalty, spre nemulţumirea jucătorilor echipei gazdă. Perez a transformat perfect lovitura de la 11 metri şi a adus un punct formaţiei sale.

Într-un alt meci, River Plate a remizat, scor 0-0, cu formaţia Belgrano. După această etapă, Boca Juniors şi-a păstrat poziţia a patra în clasament, în timp ce River Plate a coborât până pe locul 13. Formaţia Newell's Old Boys a rămas lider, chiar dacă a pierdut meciul cu Rosario Central, scor 1-2.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑