Nationala de juniori Under 17 a Moldovei a umilit selectionata Armeniei



021 октября 2014

Nationala de juniori Under 17 a Moldovei mai are sperante sa acceada in grupa de Elita catre Campionatul European, dupa ce a umilit ieri, cu 4 la 0, selectionata similara a Armeniei.


Dupa un egal cu Islanda, si infrangerea in fata Italiei, nationala de fotbal de pana la 17 ani a Moldovei avea nevoie de o victorie la scor in fata Armeniei, dar si de un succes al Italiei in fata Islandei, pentru a incheia pe locul 2 in grupa. Primul punct tricolorii mici l-au bifat cu succes. A fost 4 la 0 in fata armenilor, toate golurile fiind marcate in ultimele 6 minute. Intrat in partea secunda, Andrei Marandici a dat startul, a marcat pentru 1 la 0, ca dupa numai 2 minute sa inscrie si Ivan Voropai. Peste alte 2 minute era deja 3 la 0, s-a remarcat din nou Marandici.

 

Punctul final l-a pus Maxim Cojocaru cu reusita sa din ultimul minut. Scorul insa putea fi si mai mare daca Ion Ibrean nu rata un penalty in prima repriza. In cealalta partida a grupei, favorita Italia a remizat 1 la 1 cu Islanda si astfel ambele s-au calificat in faza urmatoare a competitiei. Moldova s-a clasat pe locul 3, insa mai pastreaza sanse sa acceada in Runda de Elita. Conform regulamentului, 5 cele mai bune echipe de pe locul 3 se vor califica in etapa urmatoare. Aceste formatii vor fi cunoscute la sfarsitul lunii octombrie dupa meciurile din toate cele 13 grupe preliminare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Under 17, nationala, campionatul european,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑