Start in forta pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor. Romanca a invins-o pe canadianca Eugenie Bouchard



021 октября 2014

Debut in forta pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor. Romanca a invins-o, in doua seturi, pe Eugenie Bouchard, din Canada. La turneul din Singapore evolueaza cele mai bune 8 jucatoare ale lumii.


Turneul final al anului in tenisul feminin a inceput ieri cu meciurile grupei rosii. Halep a jucat superb din primele minute ale duelului cu Bouchard. Romanca s-a distantat pe tabela de scor la 4 la 0, avantaj decisiv pentru Simona, care a trecut primul set de partea sa, scor 6 la 2.  Halep a controlat jocul si in setul 2, a reusit sa ia 2 game-uri pe serviciul advers si s-a impus la final, cu 6 la 3. 

 

In celalalt meci al grupei, americanca Serena Williams, numarul 1 mondial, a dat piept cu jucatoarea sarba Ana Ivanovic. Williams a invins in ambele seturi, cu acelasi scor, de 6 la 4. 

 

In a doua etapa din faza grupelor, maine, Halep o va infrunta pe Serena Williams. Bouchard si Ivanovic vor lupta pentru a obtine primul punct la competitia din Singapore. Turneul Campioanelor are un fond total de premiere de 6 milioane 500 de mii de dolari. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Simona Halep, Eugenie Bouchard, Turneul Campioanelor,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑