Manchester United nu se regaseste: A incheiat la egalitate meciul din deplasare cu West Bromwich



021 октября 2014

Manchester United nu se regaseste. Diavolii rosii au incheiat la egalitate meciul din deplasare cu West Bromwich, scor 2 la 2. United ocupa locul 6 in campionat si a ajuns la 10 puncte in spatele liderului Chelsea.


Partida etapei a 6-ea, dintre West Bromwich si Manchester United, a avut un scenariu extraordinar. Deja in minutul 8 Sessegnon a deschis scorul cu un sut puternic sub transversala. Oaspetii au incercat sa egaleze, insa pana la finalul primei reprize nu au reusit sa o faca. Solutia a venit de la antrenorul Louis van Gaal. In pauza, olandezul l-a introdus in joc pe Fellaini, care avea sa marcheze un gol superb deja in startul partii secunde. 

 

Gazdele nu s-au multumit cu egalitatea si au inscris din nou. Berahino a finalizat un contraatac frumos al echipei sale. United a fost salvata de la infrangere de fundasul Blind, in minutul 87. 

 

Dupa acest semiesec, Manchester United ocupa locul 6 in Premier League, cu 12 puncte la activ. Diavolii rosii sunt la 10 puncte in spatele liderului Chelsea. West Bromwich se afla pe locul 14, cu 9 puncte.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: manchester united, West bromwich,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑