Steliștii, liniștiți de rivalii de la Dinamo Kiev: "Ne-au spus că Rio Ave e mult sub valoarea noastră"



021 октября 2014

 

**VIDEO** Steliștii, liniștiți de rivalii de la Dinamo Kiev:

Steaua o întâlnește pe Rio Ave joi seara, de la ora 20:00, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro. Victoria este extrem de importantă pentru trupa roș-albastră, care are doar trei puncte după primele două etape din grupele Europa League. 

Formția lui Costel Gâlcă nu își pune problema diferenței de valoare în fața lusitanilor, însă tocmai lipsa informațiilor despre Rio Ave îi pune pe jar pe reprezentanții campioanei:

"Emoții pot să plece doar de aici pentru că e o echipă necunoscută pentru mulți dintre noi. Costel Gâlcă are mai multe informații despre ea. De la masa oficială cu cei de la Dinamo Kiev îmi spuneau că este o echipă tânără, ambițioasă, dar mult sub valoarea noastră. Vom lua meciul în serios, iar valoarea va face diferența.", a declarat Helmuth Duckadam, la "Fotbal Club". 

Președintele de imagine al Stelei a vorbit despre programul încărcat al trupei din Ghencea. Dacă vor scăpa cu bine de duelurile din luna octombrie, jucătorii lui Gâlcă vor avea șanse mari să cucerească un nou trofeu în Liga 1, crede Duckadam: "Avem câteva jocuri foarte grele, deplasări grele. La Târgu Mureș, la Iași în Cupă, după care vine derby-ul cu Dinamo. Dacă reușim să ieșim foarte bine din aceste confruntări, eu cred că am face un pas mare către câștigarea celui de-al treilea titlu la rând."

Lotul Stelei ar putea trece prin schimbări masive la finalul acestui campionat, în condițiile în care mulți fotbaliști se află la final de contract. Duckadam a dezvăluit că ar fi fericit dacă s-ar realiza transferul lui Tănase la Al Ittihad. 

"Szukala, Prepeliță, Arlauskis, Latovlevici, timp este. Dacă ne vom lua adio de la Szukala, asta e. Pentru Tănase chiar m-aș bucura dacă ar fi un interes, pentru că el și-a făcut treaba aici.", a conchis legendarul portar. 

Steaua - Rio Ave, care se va disputa joi, 23 octombrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internei ai RCS-RDS.

Cele mai tari faze vor fi redate în format VIDEO în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑