Euroliga de baschet: Olympiakos a obţinut o victorie dramatică în faţa Valenciei



foto: jurnalismsportiv.wordpress.com

Meciuri de excepţie în Euroliga de baschet! Olympiakos a obţinut o victorie dramatică în faţa formaţiei Valencia, marcând punctele decisive în ultimele secunde ale meciului. Gruparea turcă, Anadolu Efes a pierdut
surprinzător partida cu Unics Kazan.

Cel mai tensionat meci din etapa a şasea a Euroligii de baschet s-a jucat la Atena, unde Olympiakos Pireu a învins Valencia cu 76-75.

Gazdele erau conduse 75-73 în ultimul minut al meciului, iar cu 36 de secunde înainte de fluierul final, au reuşit o aruncare de trei puncte prin Spanoulis şi au obţinut victoria.

În urma acestei victorii, Olympiakos şi-a asigurat un loc în play-off-ul Euroligii de baschet. O altă echipă calificată în play-off a devenit ŢSKA Moscova. În grupa B, echipa din Rusia a ajuns la a 6-a victorie din tot atâtea meciuri, după ce a învins Alba Berlin cu 95-66.

Unics Kazan a obţinut o victorie surprinzătoare în faţa echipei Anadolu Istanbul, învingând cu scorul de 67-64. Panathinaikos Atena a câștigat fără emoţii în faţa formaţiei poloneze Turow. Formaţia din Grecia a învins cu 79-69.

Campioana în exerciţiu, Maccabi Tel Aviv s-a impus în deplasare în faţa echipei franceze Limoges cu scorul de 79-73. Într-un alt meci, Bayern Munchen a pierdut pe teren propriu partida cu Barcelona, scor 77-99.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑