Pe final de an, Pițurcă și Reghe se vor întâlni și în Cupa Prințului. Fostul selecționer vrea un jucător de UCL



021 декабря 2014

Pe final de an, Pițurcă și Reghe se vor întâlni și în Cupa Prințului. **Fostul selecționer vrea un jucător de UCL**

VIDEO Al Ittihad - Al Hilal 0-0. Victor Pițurcă este fără victorie pe banca lui Al Ittihad, însă speră să obțină primul succes marți, 23 decembrie, când va da peste echipa lui Laurențiu Reghecampf, Al Hilal, în optimile Cupei Prințului.

Cei doi au fost adversari și la începutul lunii decembrie, în campionat, duelul direct dintre Reghe și Piți terminându-se nedecis, scor 0-0. "Aşteptăm să câştigăm următorul meci, cel de cupă, cu Al Hilal, apoi să obţinem mai multe victorii în partea a doua a sezonului", este obiectivul fostului selecționer al României. Va fi ultimul meci oficial al anului pentru Reghecampf și Pițurcă.

></p><p>Pițurcă se gândește și la transferuri, antrenorul roman fixându-și un obiectiv important, conform almdrrj.com. Presa arabă scrie de interesul lui Al Ittihad pentru atacantul <span style=Dame N'Doye, nimeni altul decât fratele lui Ousmane N'Doye, de la ASA Târgu Mureș.

În vârstă de 29 de ani, atacantul senegalez a jucat în UEFA Champions League cu FC Copenhaga, iar în prezent este fotbalistul lui Lokomotiv Moscova, club la care a ajuns în urmă cu 2 ani.

Dame N'Doye ar fi înlocuitorul perfect pentru ivorianul Didier Ya Konan, aflat pe picior de plecare. De altfel, Pițurcă a spus, deja, că vrea să se despartă de unii dintre străinii din lot.

"Mi-a zis că ar vrea să schimbăm jucătorii străini și să aducem alții, mai valoroși", a declarat Ibrahim Al-Balawi, președintele clubului. Al Ittihad are în lot patru jucători străini: fundașul iordanian Mohammed Abdulsamee Mohammad (27 de ani), mijlocașii Marquinho (28 de ani), din Brazilia, și Samba Diakite (25 de ani), din Mali, respectiv atacantul ivorian Didier Ya Konan (30 de ani).

Источник – DIGIsport


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑