Lupta pentru titlul din Franţa se vede azi, ÎN DIRECT la Digi Sport! Programul



021 декабря 2014

 

**VIDEO** Lupta pentru titlul din Franţa se vede azi, ÎN DIRECT la Digi Sport! Programul

Campionatul Franţei este cel mai echilibrat din topul celor mai importante întreceri interne din Europa. Marseille, PSG, Lyon şi Saint-Etienne sunt în numai cinci puncte în fruntea ierarhiei din Ligue I, înainte de ultima etapă din 2014, una în care campioana a fost ţinută în şah pe teren propriu de Montpellier (0-0).

OM vrea să-şi ia rămas bun de la 2014 cu a noua victorie consecutivă pe Stade Velodrome, în meciul cu Lille, care va fi în direct la Digi Sport 1, astăzi, de la ora 15:00. Liderul n-a primit gol la ultimele trei vizite ale lui Lille, care pare a-şi fi revenit după seria de 13 partide fără victorie în toate competiţiile. A învins etapa trecută şi s-a impus la penalty-uri în Cupa Ligii, contra lui Bordeaux.

Saint-Etienne ţinteşte a patra victorie consecutivă în duelurile cu Evian astăzi, de la ora 18:00, în direct la Digi Sport 2. Oamenii lui Christophe Galtier s-au apropiat de podium după o serie invincibilă de nouă etape în Ligue 1, în timp ce Evian tremură din nou pentru retrogradare după două eşecuri legate.

Lyon are o misiune foarte dificilă în ultimul meci al anului din Ligue 1. Astăzi, de la ora 23:00, la Digi Sport 3, a treia clasată din Franţa joacă pe terenul uneia dintre cele două echipe neînvinse în acest sezon "acasă", Bordeaux. Girondins n-a mai pierdut de 12 jocuri în campionat pe Parc Lescure, chiar de la ultimul duel direct cu Lyon, câştigat dramatic, cu 2-1, de OL.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑