Bordeaux - Olympique Marseille 1-1. Mandanda a fost salvat de bară în prelungiri!



021 декабря 2015

 

**VIDEO** Bordeaux - Olympique Marseille 1-1. Mandanda a fost salvat de bară în prelungiri!

Egal în derby-ul etapei din Franța, între Bordeaux și Marseille. Echipa lui Michel venea după șase victorii consecutive pe teren străin în toate competiţiile și a avut prima ocazie de gol în minutul 22.

Carrasso a evitat însă deschiderea scorului (22). Mandanda a avut și el emoții imediat la tentativa lui Khazri (25), iar la vestiare s-a intrat cu scor alb, chiar dacă OM a mai avut o ocazie. Carrasso a parat din nou, de data aceasta în fața lui Batshuayi (37).

Golurile au venit în repriza secundă. Mandanda a scos incredibil la 30 de secunde de la reluare, în fata lui Ounas (46), apoi Romao a deschis scorul în minutul 55, după un corner. Egalarea a venit imediat - acțiune excelentă a gazdelor, finalizată de Khazri (57).

Bordeaux putea să obțină chiar toate punctele din meci. În minutele de prelungire, Mandanda a fost salvat de transversală la reluarea lui Rolan (90+2). S-a terminat 1-1, al patrulea egal pentru OM, in ultimele 5 meciuri de campionat.

Bordeaux - Olympique Marseille 1-1
Au marcat: Khazri 57 / Romao 55

Bordeaux: Carrasso - Biyogo Poko,  Guilbert, Yambere, Contento - Plasil, Saivet, A. Traore (Vada 73) - Ounas (D. Rolan 61), Crivelli (Diabate 85), Khazri
Antrenor: Willy Sagnol

Marseille: Mandanda - Manquillo, N’ Koulou, Rolando, B. Mendy - Romao, Diarra - B. Sarr (Ocampos 66), Cabella (Sparagna 90+1), Barrada (Lucas Silva 86) - Batshuayi
Antrenor: Michel

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑