Zinedine Zidane neagă zvonurile potrivit cărora el va deveni noul antrenor al formaţiei Real Madrid



021 декабря 2015
Foto: wallpapersdesk.net

Zinedine Zidane a negat zvonurile, potrivit cărora el va deveni noul antrenor al formaţiei Real Madrid. Francezul spune că este fericit să antreneze echipa a doua a galacticilor. 

În ultimele săptămâni au apărut mai multe zvonuri, conform cărora Zinedine Zidane va deveni noul antrenor al formaţiei Real Madrid. În prezent, francezul pregăteşte echipa a doua a galacticilor.

Presa a scris că actualul tehnician al madrilenilor, Rafael Benitez ar putea fi demis după rezultatele slabe înregistrate în ultimul timp. Real a fost umilită de Barcelona în El Clasico, apoi a pierdut meciul cu Villarreal şi află pe locul trei în clasament, la cinci puncte în spatele catalanilor.

În cadrul unei conferințe de presă, Zidane a negat însă informația că ar putea să-l înlocuiască pe Benitez.

"Nu înţeleg de ce îmi adresaţi această întrebare. Avem un antrenor care muncește la prima echipă, iar eu pregătesc Castilla. Cred că rolurile noastre sunt repartizate bine. Ar trebui să ne concentrăm doar pe asta. Sunt antrenor la echipa a doua şi mă aflu mereu împreună cu elevii mei", a spus Zidane.

Zidane a declarat că nu este interesat să preia prima echipă a Real-ului, fiind foarte mulțumit pe banca tehnică a Castilliei.

"Eu nu sunt interesat de această funcție. Pentru mine este mai important ceea ce fac în fiecare zi. E mai important ca prima echipă să câştige întotdeauna. Nu sunt în prim plan la Real Madrid", a spus Zidane. 

În cariera sa de fotbalist, Zidane a jucat 5 sezoane pentru Real Madrid

Împreună cu galacticii, el a cucerit titlul, a câştigat de două ori Supercupa Spaniei, a triumfat în Liga Campionilor, Cupa Intercontinentală şi Supercupa Europei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑