&SONDAJ Două intrări foarte dure în aceeași fază! Merita Neymar să fie eliminat?



022 февраля 2015

 

**VIDEO&SONDAJ** Două intrări foarte dure în aceeași fază! Merita Neymar să fie eliminat?

VIDEO Barcelona – Malaga 0-1. Barcelona a pierdut sâmbătă prima oară după 11 meciuri consecutive în toate competițiile pe care le câștigase, ratând astfel șansa de a trece, măcar pentru o zi, pe primul loc în clasamentul din Primera Division. Malaga a deschis scorul pe Nou Camp încă din minutul 7, și chiar dacă a avut apoi 85 de minute la dispoziție pentru a întoarce rezultatul, formația catalană nu a reușit nici măcar să egaleze.

Lipsa de soluții ofensive a crescut frustrarea în rândul elevilor lui Luis Enrique și în minutul 87 Neymar a avut două intrări foarte dure în aceeași fază, dar a scăpat de eliminare. A primit doar galben din partea arbitrului Juan Martinez Munuera, în ciuda protestelor fotbaliștilor Malagăi.

În minutul 87, Neymar a pierdut o minge în jumătatea de teren a oaspeților, pe care a încercat să o controleze Samu Castillejo, dar brazilianul l-a contrat aspru. Balonul a ajuns la Darder, pe care Neymar l-a atacat cu piciorul sus, pe tibie. Din fericire, mijlocajul central al formației andaluze n-a suferit o accidentare gravă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑