Milan - Cagliari 3-1. Prima victorie a gazdelor, după 3 etape. Balon de oxigen pentru Inzaghi



 

**VIDEO** Milan - Cagliari 3-1. Prima victorie a gazdelor, după 3 etape. Balon de oxigen pentru Inzaghi

Pippo Inzaghi răsuflă ușurat după ce Milan a învins cu 3-1 pe Cagliari în etapa cu numărul 28 din Serie A. Trupa lui Zeman a avut prima ocazie pe San Siro, când Sau a reluat neconvingător centrarea lui Avelar.

Fără victorie de 3 etape în Serie A, rossonerrii au reușit să preia conducerea în minutul 21 când Menez a șutat la colțul lung și l-a învins pe portarul Brkic. A fost cel de-al 14-lea gol al francezului în campionat..

Antonelli putea majora diferența 4 minute mai târziu, dar goalkeeper-ul oaspeților a reușit să pareze. Imediat după pauză, Cagliari a reușit egalarea după un contraatac de manual. Sau l-a lansat pe Farias care a trecut de Mexes și l-a executat pe Diego Lopez pentru 1-1.

Bucuria sarzilor a durat doar două minute. Nemarcat, Mexes a adus din nou trupa lui Inzaghi în avantaj în urma unei lovituri de colt. Cagliari a avut ghinion în minutul 75, când Joao Pedro a nimerit bara, iar apoi Milan s-a distanțat pe tabelă în urma unui penalty obținut de Cerci și transformat de Menez. Pazzini și Cerci au ratat apoi două ocazii mari în prelungiri, iar Milan s-a impus cu 3-1 în fața lui Cagliari.

AC Milan (4-3-3): Lopez - Abate, Paletta, Mexes, Antonelli - Poli, De Jong (Essien 88), Van Ginkel - Honda (Cerci 70), Destro (Pazzini 74), Menez

Antrenor: F. Inzaghi

Cagliari (4-3-3): Brkic - Gonzales (Joao P 46), Diakite, Ceppitelli, Avelar - Donsah, Crisetig, Ekdal - Farias, Sau, M'Poku (Cossu 66)

Antrenor: Z. Zeman

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑