Milan s-a jucat cu ocaziile, împotriva lui Cagliari. Două ratări uriaşe ale rossonerilor



 

**VIDEO** Milan s-a jucat cu ocaziile, împotriva lui Cagliari. Două ratări uriaşe ale rossonerilor

AC Milan a pus capăt unei perioade de o lună fără victorie în campionat, împotriva lui Cagliari, echipă pe care rossoneri au învins-o cu 3-1 pe teren propriu, în etapa a 28-a din Serie A.

Formaţia lui Pippo Inzaghi putea obţine o victorie şi mai clară, dacă nu ar fi ratat incredibil două ocazii uriaşe în prelungirile partidei. În ambele, protagonişti negativi au fost doi jucători intraţi în ultimele 20 de minute ale întâlnirii - Giampaolo Pazzini şi Alessio Cerci.

În minutul 90+1, gazdele au scăpat pe contraatac doi contra unu, dar Pazzini nu a reuşit să înscrie din 6 metri, după o pasă excelentă primită de la Cerci. Atacantul gazdelor a reluat slab, iar portarul sarzilor, Zeljko Brkic, a reţinut în doi timpi.

Peste două minute, o nouă contră a rossonerilor l-a lăsat pe Cerci în situaţie de singur cu portarul, însă nici fotbalistul împrumutat de la Atletico Madrid nu s-a descurcat mai bine decât o făcuse coechipierul său la faza precedentă. Şi de această dată, Brkic şi-a păstrat sângele rece şi a reuşit să respingă.

Dacă Pazzini a marcat un gol în acest sezon pentru Milan, în schimb Cerci a irosit şansa de a puncta în premieră pentru echipa la care s-a transferat în perioada de mercato din ianuarie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑