Hagi face diferența dintre Barça și Real, înainte de Clasic: "Unii cu posesia, ceilalți cu transferurile"



 

**VIDEO** Hagi face diferența dintre Barça și Real, înainte de Clasic:

Etapa a 28-a din La Liga aduce cel mai așteptat meci al anului în Spania, dar și în restul lumii fotbalistice. El Clasico, derby-ul dintre Barcelona și Real Madrid, se va desfășura azi, de la ora 22:00, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Cel mai mare jucător din istoria României, Gheorghe Hagi, este unul dintre puținii fotbaliști care au avut șansa să evolueaze pentru cele două forțe iberice. A marcat pentru madrileni 20 goluri în perioada 1990-92 și pentru catalani 11, între 1994 și 1996.

"Eu sunt jumătate - jumătate. Viața m-a făcut să fiu așa. Dumnezeu mi-a dat să joc doi ani într-o parte și doi în cealaltă, să reprezint cele două cluburi și să mă respecte toți așa cum trebuie.Sunt două cluburi care m-au format și le mulțumesc pe aceasta cale. E 50-50. Am marcat două goluri fabuloase care fac parte din istoria lor", a declarat "Regele".

Fostul mare internațional a încercat apoi să facă diferența între cele două cluburi, care sunt despărțite în campionat de un singur punct, gruparea "blaugrana" fiind pe prima poziție. Chiar dacă în ultimii doi ani, Barca a transferat două vedete, Neymar și Suarez, Hagi merge pe mâna trupei de pe "Santiago Bernabeu", atunci când vine vorba de cele mai importante mutări.

"Mi-am lăsat amprenta și la Barca și la Madrid. Sunt onorat că am ajuns să joc printre cei 6 care sunt acum o parte din străinii care au jucat la cele două cluburi. Am prieteni în ambele case, sunt bine cu amândouă: una joacă un fotbal bazat pe posesie, ceilaltă cumpără tot ce e mai bun. Vrea să câștige mereu, în fiecare zi. să fie cea mai bună", a încheiat managerul tehnic de la Viitorul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑