Messi şi Zlatan au arătat că nu au fost inamici la Barcelona. Momentul surprins înaintea meciului



 

**VIDEO** Messi şi Zlatan au arătat că nu au fost inamici la Barcelona. Momentul surprins înaintea meciului

VIDEO. Barcelona - PSG 2-0. Catalanii au acces din nou în semifinalele UEFA Champions League, după o dublă victorie obţinută în faţa campioanei Franţei, de care trecuseră şi în meciul tur, la Paris, cu 3-1.

Partida de pe Camp Nou a reprezentat un nou prilej pentru Zlatan Ibrahimovic şi Lionel Messi să le arate tuturor că nu argentinianul a fost motivul pentru care atacantul suedez a părăsit gruparea "blaugrana" după numai un sezon. Cei doi s-au îmbrăţişat prieteneşte înainte de începerea meciului, momentul fiind surprins de camerele de luat vederi.

Vârful de 33 de ani a ajuns în 2009 la Barcelona, dar nu a evoluat decât un sezon pe Camp Nou, fiind apoi cedat la AC Milan. Presa iberică a anunţat atunci că Messi ar fi avut de-a face cu plecarea lui, dar chiar Ibra a fost cel care a recunoscut că omul care l-a îndepărtat de la Barca a fost Pep Guardiola.

De atunci, Ibrahimovic a înfruntat Barcelona în 4 rânduri, marcând două goluri. Toate meciurile s-au disputat în UEFA Champions League. Cei doi jucători au avut aceeaşi reacţie şi la meciul disputat în faza grupelor din acest sezon şi câştigat de catalani cu 3-1, numai că atunci momentul a avut loc la final. 

></p><p><span style=# 22 de goluri a marcat Zlatan pentru Barcelona, în toate competiţiile.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑