Blanc: ”Nu suntem de nivelul Barcelonei. Nu meritam calificarea în semifinale”



 

**Blanc:** ”Nu suntem de nivelul Barcelonei. Nu meritam calificarea în semifinale”

VIDEO FC Barcelona - PSG 2-0. Elevii lui Laurent Blanc au venit cu entuziasm în Catalonia, dar s-au lovit de forța trupei lui Luis Enrique, care a controlat și returul de pe ”Camp Nou”. Blanc a spus că echipa sa nu merita calificarea.

Antrenorul celor de la Paris Saint-Germain, Laurent Blanc, a recunoscut superioritatea trupei lui Luis Enrique, cea care a știut să blocheze jocul francezilor în ambele manșe.

”Speram să jucăm mai bine, dar Barcelona nu ne-a permis acest lucru. Aşa s-a întâmplat şi la meciul tur. Nu am făcut suficient pentru a merita calificarea în semifinale.

Am învins Chelsea în runda precedentă şi a fost excepţional, dar acum nu am jucat la potenţial maxim pentru a rămâne în competiţie. Ne-a lipsit experienţa Barcelonei. Toţi vor să obţină rezultate repede, dar PSG face paşi înainte cu o mentalitate justă şi în timp”, a spus Blanc.

Francezul și-ar dori ca PSG să fie de nivelul Barcelonei, dar spune că gruparea din Hexagon nu are jucători de aceeași valoare cu a spaniolilor.

”Când nu învingi Barcelona poţi spune că nu ai ajuns la nivelul lor. Avem armele noastre, dar mai puţine decât ale lor. Nu am abandonat filozofia noastră şi ne-am menţinut stitlul cu orice risc”, a conchis Blanc.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑