Fotbalistul moldovean Igor Armas, aproape de a cuceri Cupa Rusiei, insa echipa sa a ratat finala cu Lokomotiv Moscova - VIDEO




Fotbalistul moldovean Igor Armas a fost aproape de a cuceri Cupa Rusiei. Echipa sa, Kuban a pierdut, insa, finala cu Lokomotiv Moscova, scor 1 la 3. Pentru feroviari este a 7-a cupa castigata.

 

Kuban a visat la prima cupa nationala in istoria clubului. Finala a inceput bine pentru echipa, la care fundasul moldovean Igor Armas a fost aseara titular. Ignatiev a profitat de o greseala mare a defensivei adverse si si-a adus echipa in avantaj. In continuare ambele formatii au avut ocazii bune, iar golul a venit in poarta galben-verzilor.

 

Niasse a inscris pentru 1 la 1. timpul regulamentar nu a mai oferit goluri, asa ca finala a avut nevoie de prelungiri. Kuban nu a mai avut forte sa lupte cu Lokomotiv si a incasat alte 2 goluri. Boussoufa a marcat cu o lovitura de cap, iar tanarul Alexei Miranciuc a reusit o bijuterie de gol. 

 

Lokomotiv a invins-o pe Kuban cu 3 la 1 si este detinatoarea Cupei Rusiei. Este pentru a 6-a oara cand feroviarii obtin acest trofeu. Ultima data Loko il cucerise in anul 2007. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: lokomotiv moscova, igor armas, cupa rusiei,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑