Juventus l-a transferat pe internaţionalul francez Patrice Evra



 

Juventus a reuşit să facă una dintre cele mai importante achiziţii din acest intersezon. "Bătrâna doamnă" l-a transferat pe internaţionalul francez Patrice Evra, de la Manchester United, pentru doar 1,5 milioane de euro.

Juventus a anunţat despre transferul fundaşului Patrice Evra pe site-ul oficial. Francezul a semnat un contract valabil pentru două sezoane cu deținătoarea titlului în Italia, după opt ani petrecuţi pe Old Trafford.

Viitorul lui Evra la Manchester United era incert odată cu venirea lui Luke Shaw. Acesta are cele mai mari şanse să fie titular în defensiva "diavolilor", după ce formaţia de pe Old Trafford a fost preluată de Louis Van Gaal.

Oficialii echipei pregătite acum de Massimiliano Allegri vor plăti 1,5 milioane de euro în schimbul lui Evra, care mai avea contract cu United până în vara anului viitor. Iar în cazul în care Juve se va califica și în ediția următoare a Ligii Campionilor, italienii vor mai achita încă jumătate de milion.

Fundașul, în vârstă de 33 de ani, a câștigat cinci titluri în Anglia cu Manchester United și trofeul Ligii Campionilor în 2008. El a jucat în total 379 de meciuri pentru formația engleză și a înscris zece goluri. Francezul a mai jucat în Italia la echipele Marsala şi Monza, unde a evoluat înainte ca să ajungă la AS Monaco.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑