Schimbare de lider in Formula 1. Lewis Hamilton a a preluat sefia in clasamentul general, dupa victoria in Singapore



022 сентября 2014

Schimbare de lider in Formula 1. Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al statului Singapore si a preluat sefia in clasamentul general al sezonului. Britanicul l-a devansat pe neamtul Nico Rosberg, care a abandonat cursa din cauza unor probleme tehnice.


Hamilton a plecat din pole position la Singapore si a facut o cursa extraordinara. In acelasi timp, coechipierul sau de la Mercedes, Nico Rosberg, a avut mult ghinion. Inca din start el s-a confruntat cu probleme tehnice ale bolidului sau, iar in al 14-lea tur a fost nevoit sa abandoneze. Hamilton a profitat de esecul neamtului si a castigat cursa, desi a avut cu o intrare la boxe mai mult decat Sebastian Vettel, care a incheiat pe locul 2.


Coechipierul lui Vettel de la Red Bull, Daniel Ricciardo, a trecut al 3-lea linia de sosire. Gratie victoriei de la Singapore, Hamilton a urcat pe primul in clasamentul general al pilotilor, cu 241 de puncte, iar Rosberg a cazut pe pozitia secunda, cu 238. Ricciardo ocupa locul 3, cu 181 de puncte. Pana la finalul sezonului 2014 de Formula 1 mai sunt doar 5 etape. Urmatoarea cursa va avea loc pe 5 octombrie, in Japonia.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: lewis hamilton, Formula 1, singapore,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑